Trendy podzimu 2015: Tyhle barevné odstíny vám v šuplíku nesmí chybět!

Už jste nakoukly do výloh obchodů s módou? Prodej podzimních kolekcí je v plném proudu a jak už to platí, trendy určují nejenom vzhled oblečení, ale taky to, jak se budeme líčit – a k tomu všemu musí zapadat i naše nehty. Abyste byly zavčas v obraze a vyhnuly se módnímu faux pas, vybrala jsem pro vás ty nejdůležitější módní trendy a našla nehty, kterými se na tohle období můžete inspirovat!
 

Prošla jsem za vás všechny top módní časopisy z celého světa a zjistila, co z přehlídkových mol brzy uvidíme v ulicích. Těšit se můžete na hodně umírněnou paletu barev, a zatímco loni byly IN hlavně tmavé odstíny klasických barev, letos se návrháři drží při zemi. V kolekcích tak najdete všechny odstíny šedé, bílou, i černou. Rozjasnit outfit vám pak pomůže mandarinkově oranžová a zlatá. A co z šatníku letos opravdu využijete, to je jednoznačně bordó a všechny její varianty – samy asi tušíte, že zrovna bordó se na nehtech bude vyjímat nejlépe :).
Barevné trendy podzim zima 2015 2016

V naší barevné paletě si můžete všimnout i brokátového vzoru a klasického tartanu. Brokát tu už s námi nějakou dobu je, teď na podzim budeme moct využít jeho potenciálu naplno a s jeho vzory si můžete nakoupit i punčochy, kalhoty nebo kabáty. Stejně tak se nebojte tartanu, a pokud máte odvahu, klidně ho použijte i na nehty!

Podobné trendy jako v módě se uchytily i v make-upu. Tam pořád vládne nude vzhled, který je ale doplněný o výrazné prvky – tmavé bordó rtěnky, husté tmavé obočí, široké oční linky, lesklé oční stíny. Ne ale všechno dohromady. Vždycky si vyberte, čím chcete zaujmout a toho se držte. To stejné platí o nehtech, které by se měly držet minimalismu.

Pokud se chcete vyřádit ve zdobení, v tu chvíli sáhněte buď po už zmiňovaném brokátu nebo krajce, která si taky na molech obhájila svoje místo hlavně díky lehkému návratu módy k viktoriánské éře. Držte se ale střídmých barev:

Tak jak se vám líbí trendy na další sezónu? Našly jste si něco, co na nehtech jednoduše MUSÍTE mít? Pokud byste se samy chtěly vydat do světa vysoké módy a přehlídkových mol, projděte si galerie na ELLE nebo Harpers Bazaar. Co se chystá ve světě make-upu zase zjistíte ve francouzském Vogue. A  všechny podzimní trendy najdete i na našem Pinterestu, kde jsem je pro vás zahrnula do nehtové inspirace :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.