Třpytky a flitry upoutají pozornost – Inspirujte se!

Myslím, že nejsem jediná, kdo se občas chová trochu jako straka. Ne teda, že bych kradla věci po obchodech a známých, to ne :). Mám na mysli to, co u straky krádežím ještě předchází – jsem fascinovaná třpytivými věcmi. Jak se kolem mě v obchodě nebo na ulici nachomýtne něco se třpytkami, naprosto to přitáhne moji pozornost. Vždyť je to krása – všechny ty barevné odlesky, co ty drobné plošinky hází … Člověk by se na to mohl dívat celý den a stejně se mu to neomrzí.
 

Doma mám tak nespočet třpytivých náušnic, přívěšků, triček, čelenek do vlasů a rozhodně nejvíce mám právě těch třpytivých laků. Ke třpytkám samotným jsem se ještě tedy nedostala čistě z praktického hlediska, kdy si nad tím kelímkem s nádherně zářícím obsahem řeknu „Ale no tak, vždyť už tak máš dost laků, k čemu ještě samotný třpytky, neutrácej zase zbytečně za hlouposti!“ … Nicméně věřím, že svoje lepší já jednou porazím a vrhnu se do další éry, kdy se ze mě budou sypat třpytky kudy budu chodit :D.

Tolik tedy k tématu dnešní inspirace, kde vám představím třpytky a flitry v různých variacích. V úvodní fotce vidíte obrázek, který mě zaujal asi ze všech nejvíc a lehoulince už sklouzává k tématu, které pro vás mám nachystané na příště. Pro tyhle barevné flitrové nehty bych vraždila!

 Zdroj: Pinterest.com

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.