Utopte se v kouzlu nového letního trendu: Mějte nehty jako mořská panna!

Možná to byl někdo, kdo bydlí jen pár kroků od pláže, možná někdo, kdo už se nemůže dočkat dovolené u moře. Ať už s manikúrou mořské panny (nebo také u nás často známou jako „lastura nail art“) přišel kdokoli, rozhodně se mu nemůže upřít láska ke slané vodě a tvořivost. Chcete vědět, co vše potřebujete k vytvoření této techniky zdobení i jak postupovat? Zajímá vás, kolik mohou mít lasturové nehty různých variací a chcete se inspirovat pro vytvoření vlastních? Mám pro vás nachystanou obrázkovou galerii i video s kompletním postupem! Tak neváhejte a čtěte!

Je pravda, že nehty s mořskými motivy plnými písku, mušlí, hvězdic, vln a vody tu už jsou pěknou dobu. Není to ale zase tak dávno, co tomu všemu neznámá nehtařka „dala korunu“, a to tak, že jeden z nehtů plasticky vymodelovala do tvaru mušle. Všechny nail artové nadšenkyně z tohoto nápadu byly tak uneseny, že netrvalo dlouho, a stal se z něj nový oblíbený trend!


Nutno podotknout, že toto zdobení je jako dělané na léto. I když zrovna nebudete u moře, kde byste s lasturovými nehty dělala tu správnou parádu, můžete si dodat trochu prázdninové nálady i atmosféry kamkoli se jen hnete. Díky jemnému, něžnému vzhledu jde i o častou volbu o ozvláštnění svatební manikúry. A nutno dodat, že je to volba výborná!

Zkušenější už na první pohled ví, že pro vytvoření nail artu královny moří je třeba 3D nebo zdobicí gel. Hustota těchto dvou druhů gelů je esenciální při vytváření jemných vlnek, které vznikají nanášením a postupným vytvrzováním několika vrstev gelu na sebe. Je také zapotřebí trocha šikovnosti, zdobicí štěteček a pevné ruce. 🙂

Barevné kombinace, nahuštění vlnek, i to, jak jsou na omak výrazné, záleží vždy jen na preferenci nehtařky či návštěvnice nehtového studia. Důležité je, aby byl směr vlnek od středu nehtového lůžka paprskovitě k jeho okrajům a nikoli například do spirály. Spirálovité mušle by samozřejmě také vypadaly skvostně, avšak nail art, který tento tvar používám si říká „unicorn nail art“ (tedy zdobení inspirované jednorožcem) a obyčejně hraje všemi barvami.

Na internetových sítích se dokonce vedou boje, co je lepší – manikúra podle mořské panny nebo ta podle jednorožce? Společně se budeme unicorn nail artu také věnovat, ale do té doby si na vyhodnocení tohoto duelu budeme muset ještě počkat. 😉

Jelikož jsem samotnému vysvětlování zdobicí techniky tentokrát moc nedala, našla jsem pro vás super video od vlogerky Eve Nails, která vám ukáže, jak na lasturové nehty v praxi. Dejte mi vědět, jak se vám článek líbil -> třeba na Facebook <- a nezapomeňte dodat, jestli byste také braly manikúru královny moří a oceánů. Mějte se krásně a užívejte léta!
Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.