Vesmír jako na dlani či přímo na nehtech? Galaxy nail art krok za krokem!

V inspiracích jste už mockrát narazily na nádhernou hvězdnou manikúru a učarovala vám tak, že byste ji rády měly i na svých nehtech, ale nejste si jisté, jak toho dosáhnout? Žádný problém! Ráda vám ukážu, že Galaxy nail art není vůbec nic složitého. Tak hurá na to!
Vesmír lidstvo fascinoval už od nepaměti. Filozofové, astronomové i věštci se snažili a snaží objevovat jeho velikost, krásu nebo i vliv na život člověka a jeho budoucnost. Ha, horoskopy! Také si je čtete? 🙂

Ne vždy to teda bylo jednoduché, jistě si ještě ze školy pamatujete, že astronom a filozof Giordano Bruno byl za obhajobu teorie, že Země není středem vesmíru a Slunce je jen jednou z mnoha hvězd, inkvizicí upálen na hranici. Brrr.

bruno

Tajuplný vesmír a hvězdná obloha však také inspirovala mnoho malířů, básníků nebo hudebních skladatelů. Není tedy divu, že se s nádherným vyobrazením vesmírných krás nesetkáme zdaleka jen v galeriích umění, ale můžeme jej obdivovat i jako originální a zdařilý nail art, který si dneska spolu ukážeme.


Galaxy nail art v podstatě spočívá jen v tom naučit se základ a v galerii pak uvidíte, že máte hromadu možností jak jej obměnit. Takže začínáme!


Pomůcky:

Postup:

  1. Začíná se nejčastěji na černém podkladu. Další barvy už jsou na vás, doporučujeme však alespoň 3-4 další. No a bílá, ta je přímo nutností!
  2. Pinzetou uchopíte kousek houbičky a jemně na ni nanesete lak (je dobré houbičku nejdříve obtisknout třeba na papír, aby na nehet nešlo příliš mnoho laku). Tím pak lehce zdobíte nehet.
  3. Drobné detaily nakonec dotvořte zdobicí sondou.
hlavn_n_vodcz

A je to – nádhera!

Galaxy nail art je jedna z těch technik, která ve výsledku vypadá naprosto báječně, ale zároveň není nijak složitá, takže si troufám tvrdit, že to zvládnou i začátečnice. Hlavní je zde určitě vaše fantazie a nápady, které mohou být stejně odvážné jako Brunovy teorie. A pokud se vám to třeba napoprvé nevydaří, není třeba házet gel lak do žita, nehtová inkvizice naštěstí neexistuje. 🙂


No a když už jsme u těch hvězd… Víte, že máme ne jednu, ale rovnou dvě řady gel laků inspirovaných hvězdnou oblohou? Star Glow a Galaxy Glitter!
star_glow
Prohlédněte si ZDE

14705067_851866904948863_2608960665431310336_n

Prohlédněte si ZDE

Tak jak se vám líbil dnešní návod? Napište mi na Facebook, co se vám vybaví při slově „vesmír“ a taky se pochlubte, jak se vám Galaxy nail art vydařil. Už teď se těším! Zatím přeji spoustu nekonečné vesmírné nádhery a vydařených manikúr!

Zdroj: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.