Vyleštěno k dokonalosti: Lešticí pigmenty Chameleon

Já vím, leštící pigmenty jsme tu už několikrát měli. Ale od boomu s chromatickým pigmentem výrobci už vymysleli tolik dalších variant! A všechny stojí za to, abych o nich napsala další článek. Proto jsem opět pigmenty vzala, udělala dva různé podklady a na nich jsem všechny odstíny vyzkoušela. Čtěte dál – dozvíte se, jak se s pigmenty Chameleon Exclusive pracuje, jaké pod jednotlivé druhy doporučuji používat podkladové odstíny a jak nakonec budou vypadat.

Pro test jsem vybrala dva barevné podklady, které by měly odlišnosti jednotlivých pigmentů celkem dobře vystihnout. Červený a modrý gel lak od NeoNail. Pokud bych měla být konkrétní, jsou to odstíny Korat a Ocicat z řady Cat Eye. Vybrala jsem je proto, že ho stačí nanést jenom jednu tenkou vrstvu, protože je opravdu krásně pigmentovaný. Mimochodem, už jste je tu mohly vidět v recenzi s názvem Nový trend mezi gel laky – Magický efekt kočičích očí!

chameleon_kalisky

Leštící pigmenty Chameleon prozrazují svůj efekt už názvem – dají všem podkladovým barvám úplně nový lesk v odstínech, které si zvolíte. Součástí této řady je ale i pigment, který na nehtu vytvoří stříbrný povrch. Číslo si nespletete – je to odstín číslo 01 a vypadá takhle:

IMG_20161230_130125
 
Další leštící pigmenty už své podkladové barvy tolik nepřekrývají, ale právě naopak – dodávají jim nový lesk, který se s každým pohybem mění. Celkem je to 6 různých odstínů, mezi kterými můžete najít zlatou, modrou, fialkovou, červenou a zelenou … no, a druhou zlatou, která je lehce tmavší, než ta první :). Upřímně v nich nevidím zase takový rozdíl:

S leštícími pigmenty Chameleon Exclusive se pracuje stejně, jako tomu bylo u chromatic pigmentu – zalešťují se do bezvýpotkového lesku pomocí aplikátoru. Opět si dejte pozor, abyste pigment nenanášely do výpotku – efekt by se stoprocentně nepodařil ;).

Sotva dočítáte tento článek, já už pro vás připravuji další novinku. Opět v ní trochu půjde o pigmetny a opět i trochu o ty magické „kočičí oči“. Čekání si můžete zkrátit třeba na našem Facebooku. Věděly jste, že třeba každý pátek sdílíme videa s populárními návody pro krásné nehty?
 
 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.