World of Beauty & Spa Jaro 2016

21. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 JARO opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY v předjarním týdnu 11. a 12. března 2016

Pro očekávaných dvacet tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.

Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, sdružení pro kosmetiku „PROKOS“  a velká řada dalších specialistů.

Spolupráce se zahraničím

Na jubilejním 20. veletrhu byly mnohem více než dosud prezentovány výrobky ze zahraničí. Kromě výrobků německé, slovenské a polské provenience vystavovala velká řada především italských a španělských firem, také americké a turecké značky. Mnohé tyto exporty byly významně podpořeny vládou i ekonomickými odděleními ambasád v ČR, které s veletrhem významně spolupracovaly. Stánek španělských firem navštívil osobně i velvyslanec pan J.E.p. Pedro CALVO-SOTELO IBÁNEZ-MARTÍN, přítomna byla paní radová Ana Lucía Vich Gadella. Budeme i nadále navazovat na tuto spolupráci, která může přinést zájemcům nové obchodní kontakty i obohacení nabídky na našem trhu o světové novinky.

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2016

Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

Máte v plánu se některá z Vás přijít podívat či chodíte na veletrh pravidelně? Jaké s ním máte zkušenosti?

Tým NaniNails bude  již tradičně jeho součástí!

Těšíme se na vás!
bej16_700x247

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.