Z tohoto zdobení nespustíte oči: Tipy na holografické nehty

Milujete holografické efekty? Koukáte na hologramy pořád dokola a tak dlouho, až vám přecházejí oči? Chtěly byste mít hologramy všude? A připadá vám, že je toho holografického zdobení málo a potřebujete víc? Tak to vám gratuluji! Zřejmě jste „holosexuál„! Stejně, jako já. Proto se dnes budeme věnovat mé největší obsesi – holografickým nehtům! Ty totiž teď nejvíc letí a my v NaniNails navíc máme úžasný zalešťovací holografický pigment. Čtěte dál a  objevte jeho magické kouzlo!

 

Holografický pigment

Nedávno nám sklady oživil kvalitní a krásný NeoNail Leštící pigment 3D Holo Effect. A nutno dodat, že je opravdu o co stát. Po holografických zalešťovacích pigmentech je teď velká poptávka, takže jsme nemohli jinak, než jeden takový pořídit i vám!

Hned po zrcadlovém pigmentu, který vytváří až dokonale lesklý povrch, patří tento výrobek k obecně nejoblíbenějším. Může za to jeho charakteristický třpyt, který propůjčuje vašim nehtům. Ty se totiž budou nejen parádně lesknout, ale také házet do okolí neuvěřitelné duhové odstíny v závislosti na dopadu světla.

Práce s holografickým NeoNail leštícím pigmentem je stejná jako s jinými zalešťovacími pigmenty. Až je nehet připravený, aplikujete na něj vrstvu závěrečného NANI gel laku Chromatic Mirror, který se obvykle používá  k fixaci pigmentu. Do něj nanesete NeoNail leštící pigment 3D Holo Effect. Ten  pak snadno zaleštíte nejlépe pomocí aplikátoru. Následuje vrstva závěrečného topu a máte hotovo. 🙂

Tip: Máte zálusk na holografický efekt ale nechcete jít do pigmentu? Mám pro vás snadnou pomoc: vybrat si můžete mezi transfer fóliemi, o jejichž použití jsem už psala článek s názvem „Zdobicí fólie jsou hračka – Naučte se s nimi vytvářet magické efekty!“ Co vyzkoušet třeba tuhle fólii s drobnými puntíky? Je toto snad to pravé holografické? Rozhodnutí je jen na vás!

Tak co na to říkáte? Styl a krása v malém balení. S takovými drápky se vyrovnáte i kdejakému nehtovému studiu. A pro „holosexuály“ je to doslova nutnost!

Barevný bonus – otestováno a odsouhlaseno.

Máte pocit, že by to chtělo větší rozmanitost? Jistě, holografický efekt je vážně bomba, o tom tedy žádná. Možná si ale v té bílé zimě stýskáte po několika výrazných veselých barvách? Naštěstí jsem si nachystala takový malý bonus i pro nenapravitelné milovnice výrazných odstínů.

Už nějakou dobu zpátky se mi pod ruce totiž dostal jeden super třpytkový prach. A nepřeháním, když upřímně prohlásím, že se jde o jeden z nejlepších, který jsem kdy měla tu možnost vyzkoušet. Jedná se o NANI Glitrový prach Holografic Glitter.

Odstínů má sice jen pár, ale všechny rozhodně stojí za to.  Na nehtech vypadá přímo božsky, nádherně se třpytí a každé manikúře dodá úžasný šmrnc. Otestováno kočkou s velmi náročnými drápky. 🙂

Tak na co ještě čekáte? Mějte nehty jako ze škatulky a pochlubte se nám na Facebooku. Co si myslíte o holografickém pigmentu? Také z něj máte takovou radost jako já? A co náš malý bonus? Která z vás je závislá na barvičkách? Lajkujte a komentujte. Už se nemůžu dočkat!

Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.