Beran, býk a blíženci – nehty v barvách, které jsou vám souzeny!

To tu ještě nebylo! Připravili jsme pro vás opravdu speciální inspiraci! Máte rády horoskopy? Čtete si, jakou denní předpověď vám určily hvězdy? Víte, jaká podle znamení jste? Jaké barvy, čísla nebo partneři jsou k vám vhodní? A víte, že každé znamení má přiřazeno i několik drahokamů? Tyto drahokamy mají kouzelnou moc. Ano, jistě, zní to jako pohádka a věřit tomu nemusíte. Ale ruku na srdce – něco na tom prostě je. Některé drahokamy vás jistým způsobem přitahují víc, než jiné. Proto přichází tato inspirace!
 

 

5 beraniceBeran

Berani jsou známí svou odvahou a cílevědomostí. Nechybí vám nadšení pro věc, sebedůvěra, bojovnost ani silná vůle. Máte působivý temperament a rády přebíráte iniciativu. Bohužel je pro vás typická také tvrdohlavost, netrpělivost či přemíra kritiky. Jste rozené vůdkyně. Máte rády, když je po vašem a vy máte přehled. Milujete, když se něco děje a nesnášíte, když se vám někdo při práci plete pod nohy. Právě pro vaši horkokrevnost vám byly přiřazeny kameny převážně rudé barvy.
 

Rubín – pomáhá předcházet problémy s žaludkem. Léčí oči i dělohu, čistí lymfatický systém a slinivku břišní. Posiluje krevní oběh a odhání kožní choroby. Údajně má přinášet bohatství, sílu, odvahu a zároveň odhánět noční můry a neduhy.

Granát – je velkým pomocníkem při nemocech srdce, krve a kožních chorobách. Jedná se o kámen ohně a vášně, který prý probouzí energii i sexuální vitalitu a dodává člověku touhu poznávat dosud nepoznané.

Hematit – slouží k uvolnění při bolestech ledvin, neklidném spánku, křečových žílách nebo bolestech kloubů. Dodává organismu energii i vitalitu. Pomáhá překonat pocit beznaděje a nejistoty. Stejně jako ostatní napomáhá krevnímu oběhu i samotné tvorbě červených krvinek. Dokonce pomáhá i s problémem nepravidelné menstruace.

Červený jaspis – zahání těžké sny a pomáhá s ženskými chorobami nebo se zastavením krvácení. Jedná se o kámen kreativity a fantazie. Pomáhá nám měnit naše sny ve skutečnost.

 

5 býkBýk

Býkům je vlastní praktičnost, vytrvalost a stálost. Jsou trpěliví, houževnatí a důslední. Mají velice tvořivou mysl. Nechybí jim smyslnost, což ocení hlavně jejich partneři. Na druhou stranu bývají málo tolerantní a často podléhají předsudkům. Jsou-li o něčem přesvědčeni, tvrdohlavě si za tím půjdou. Tomuto zemnímu znamení je přisouzeno několik rozličných barev značících jeho divokost a sílu.
 

Růženín – má pozitivní účinek na nemoci ledvin, srdce, jater, plic a genitálií. Odstraňuje apatii, škodlivé látky a přebytečné tekutiny z těla. Je znamením krásy, zdraví, lásky.

Chalcedon – má vysoký očistný účinek. Léči rány jak na těle, tak na duši. Je znamením štěstí, klidu, radosti, úspěchu i ochrany. Jeho hlavní schopností je zlepšování paměti a zvýšení koncentrace při učení. Pročišťuje dýchací systém od škodlivin kouření. Má se také za to, že pomáhá měnit vaše sny ve skutečnost!

Modrý safír – očistný kámen. Je vhodný pro detoxikaci, uklidňuje a odstraňuje stres. Posiluje oči i cévy a léčí štítnou žlázu. Přitahuje bohatství, prosperitu nebo právo. Potlačuje depresi, snižuje napětí, uklidňuje mysl.

Smaragd – kámen lásky, peněz a mentální síly. Přivolává lásku, věrnost, štěstí a partnerské vztahy udržuje v rovnováze. Posiluje paměť, mysl i vnímavost.

 

5 blíženciBlíženci

Blíženci jsou znamením společenským, přátelským a komunikativním. S tím jde ruku v ruce i jejich vtipnost a adaptabilita. Jedná se o ty nejoblíbenější členy party. Nenudíte se s nimi. Možná pro svou velkou oblibu davu mají také sklony k přelétavosti a nezodpovědnosti. Blíženci dokážou být povrchní i lakomí. Jsou nevyzpytatelní a často vás něčím (nemile) překvapí. Přitahují je převážně zlatavé barvy. Vidí v nich bohatství a blahobyt.

Citrín – pomáhá při nervozitě, depresi či únavě. Přezdívá se kámen slunce. Přináší do těla pocit vnitřního klidu, zdraví a bezpečí. Oživuje v člověku kreativitu a projasňuje mysl. Dodává tělu harmonii, a tím napomáhá látkové výměně a správné funkci žláz.

Tygří oko – je zdrojem energie. Přináší peníze i odvahu. Jde o ochranný kámen, který podporuje tok energie v těle, dodává mu sílu. Mysli dodává víru a potlačuje deprese. Léčí oči, krk, zlomeniny. Mírní stres a vznětlivost.

Turmalín – kámen duhových barev. Může se vyskytovat v několika různých barvách nebo můžou být přítomny všechny. Je znamením energie, radosti, peněz, lásky i klidu. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje zlost, strach i stres. Zvyšuje sebedůvěru a napomáhá pochopení sebe sama.

Jantar – kámen z prastaré pryskyřice. Jedná se o silný ozdravný a ochranný kámen. Léčí štítnou žlázu, játra, žlučník, klouby a spoustu dalšího. Ulevuje od bolesti hlavy, zubů nebo křečí. Zvyšuje důvěru a dokonce i krásu nositele.

 
A to je pro tentokrát vše! Ptáte se, kde je vaše znamení se speciální nehtovou galerií? Tato inspirace není nazvaná SPECIÁLNÍ jen tak pro nic za nic. Bude mít totiž čtyři díly. Těšte se na příště – představíme vám měsíční kameny dalších tří znamení! Která to asi budou? 🙂 A jak se vám inspirace líbila? Dejte nám vědět na FB!

Zdroje: Pinterest.com, DevianArt

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.