Jeden krok k dokonalým nehtům? Zkuste gel laky NANI One Step!

Máte dome UV lampu,  ale na modeláž si netroufáte? Nemějte strach, nemusí zůstat ležet v  koutě. Dnes se totiž podíváme na One Step gel laky, které u nás nyní najdete i v nových atraktivních odstínech a svou UV lampu s nimi zase oprášíte! Protože u těchto gel laků platí  beze zbytku věta: „Jednoduchý jako lak, trvanlivý jako gel!“ V článku pak najdete návod k přípravě a také fotky nových odstínů!
 

Gel laky One Step patří mezi ty gel laky, které při vytvrzování nevytváří žádný výpotek, proto to s nimi zvládne i úplný laik! Pokud jste zvyklé si nehty lakovat, pak vám toho vlastně už moc vysvětlovat nemusím. Jak napovídá jejich název, stačit vám bude vlastně jen „jeden krok“. 🙂

První krok ale musíte absolvovat ještě daleko před aplikací gel laku – a to u nás, při výběru těch správných barev :). Nové odstíny jsou doopravdy nádherné! Jsou živé a evokují přicházející jaro, na které se tak s nimi můžete dobře připravit. Ve stálé nabídce odstínů pak  najdete hlavně klasiku, která nezklame – teplé i studené tóny rudé, růžové nebo oblíbené tělové. Právě milovnice rudých odstínů zajásají nejvíc. V nabídce je jich totiž opravdu široká paleta a rozdíly kolikrát rozezná jen zkušené oko :). Takže pokud hledáte konkrétní červenou barvu, pak v první řadě zamiřte do sekce One Step gel laků – urcitě si tam vyberete! :).

one step gel laky červená

Když už máte gel laky doma, následuje další krok – jeho aplikace. Ta se od běžného lakování liší jen v pár bodech – uvidíte samy.

Důležitým krokem je totiž příprava nehtu k nanesení gel laku. Tu nesmíte podcenit, protože jenom tak se vyhnete odchlipům a předčasnému sloupnutí barevné vrstvy. Nehet zbavte všech nečistot a mastnoty, nejlépe  pomocí cleaneru a buničinových polštářků. Odstraňte z nehtu nehtovou kůžičku a pro lepší přilnutí barevného gel laku použijte i primer. To je bezbarvá tekutina, která rychle zasychá na vzduchu a je velkým pomocníkem i při modeláži s UV gely.

Potom přichází na řadu barva. Nehet natřete tenkou vrstvou gel laku a tu dejte na 2 minuty zapéct do UV lampy. Tlustší vrstvě se vyhněte – barva by se nemusela správně zapékat a na nehtu by se mohly udělat hrbolky. Proto na první vytvrzenou vrstvu naneste ještě jednou stejné množství a opět vytvrďte v UV lampě po dobu 2 minut.

Pokud plánujete na gel lak přidat nějaké zdobení, je třeba si k této řadě zakoupit i top coat, kterým pak zdobení zafixujete. A pokud se spokojíte se základní barvou, není už potřeba po vytažení nehtů z lampy dělat vůbec nic! Kůžičku kolem nehtu můžete ošetřit pečujícím olejíčkem a vaše úžasné nehty můžou do světa :).

Nehty s gel lakem One Step by vám při správné přípravě měly vydržet  10 – 14 dní! O takovém laku na nehty byste si mohly nechat jenom zdát, že? 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.