BLACK FRIDAY: Tipy kočky NANI

Black Friday – pro někoho jednorázová akce, pro nás týden plný slev! Po roce vám opět přinášíme 15% slevu na celý nákup, omrkněte nejoblíbenější produkty kočky NANI a nechte se inspirovat!

Historii Black Friday jsme si detailně rozebrali již v loňském článku, letos se spolu podíváme na ty nejžahvější produkty, které patří nejen mezi vaše nejoblíbenější, ale nedá na ně dopustit ani naše kočka NANI, která pro vás vytvořila rovnou celý seznam. Nyní je ideální příležitost na to, abyste rozšířili svou sbírku nebo začali přemýšlet nad originálními vánočními dárky! Všechny produkty totiž můžete od 21.11. do 28.11.2021 nakoupit s 15% slevou s kódem BLACK15! Teď už výběr 5 top produktů kočky NANI:

  1. místo – gel lak Sexy Lady

Třífázový barevný gel lak s profesionální kvalitou v dokonale červeném odstínu, to je barvička Sexy Lady. Ikoničtější červená už snad ani neexistuje, proto nesmí chybět v žádné nehtařské sbírce!

104215565_3048693928499275_3400472725845456500_n

  1. místo – Hard Base Complete Care 7v1 a Hard Top Shine

Kvalitní podkladová báze i závěrečný lesk je základem dokonalé modeláže. Vybrala jsem pro vás dva nejoblíbenější produkty z těchto kategorií, a to Hard Base Complete Care 7v1 a Hard Top Shine. Báze je obohacena o vitamíny a nylonová vlákna pro dokonale pevné nehty pevné nehty, je ideální jako báze pod UV gely i pod třífázové gel laky. Závěrečný top neboli finish zafixuje vaši manikúru a dodá ji extra odolnost proti poškrábání i proti ztrátě lesku.

b1

  1. místo – Sady na modeláž gel lakem

V cenově zvýhodněné sadě na modeláž gel lakem najdete jednoduše vše, co budete potřebovat! Sada bude ideální pro úplné začátečnice nebo jako skvělý dárek pod stromeček pro někoho, kdo už delší dobu touží vstoupit do nehtového ráje! Součástí sady jsou nejen všechny produkty a kvalitní UV/LED lampa, ale také podrobný návod, díky kterému si nehtovou modeláž zvládne udělat opravdu každá z vás!

b2

  1. místo – Designová bruska

Zapomeňte na pilník, vsaďte na brusku na nehty, se kterou odstraníte starou modeláž během chvilky! Letos jsme si pro vás připravili novinku, které se stala rychlostí světla velmi populární, jedná se o moderní výkonnou brusku, která má až 35 000 otáček za sekundu a velmi tichý provoz!

b4

  1. místo – Sada limitované kolekce gel laků by Nikol štíbrová

A konečně první místo, kterým je kolekce gel laků by Nikol Štíbrová v krásném dárkovém balení! Limitovaná kolekce gel laků, kterou vytvořila česká influencerka, herečka a bavička Nikol Štíbrová, má nejen nádherné podzimní barvičky, ale také velmi originální a zcela netradiční názvy! Já mám nejraději krásný pudrově růžový odstín Nude v Brně, ale mezi nejoblíbenější odstíny patří Prďochy, Expreso mačáto i Kuře na paprice! Tato kolekce je limitovaná, proto bych s koupí raději neváhala!

b3

Doufám, že se vám můj výběr líbí, a že se jím necháte alespoň trochu inspirovat. Všechny přece chceme mít krásné nehty! Nezapomeňte do 28.11. 2021 využít 15% slevu na vše, která platí jak na našem e-shopu, tak v kamenných prodejnách. Ode mě je to zatím vše, budu ráda, když nás budete sledovat na našem Instagramu, kde nás nezapomeňte označovat ve svých NANI stories. 🙂
newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.