Jaké nehty na mistrovství ve fotbale?

Dneska to bude rychlovka o mistrovství ve fotbale, ale nechci vás zatěžovat zbytečnými podrobnostmi a informacemi o letošním fotbalovém svátku, který se naší reprezentace ani netýká:).  Nicméně mě na internetu zaujalo několik nápadů na nehty s fotbalovou tématikou, že jsem si řekla, že tohle si přece nenechám pro sebe! Hlavně díky tomu, že se koná v Brazílii, se barvám nekladou žádné překážky a tak je to vážně úžasná podívaná.
Věřím, že ačkoliv to není tak časté, tak mezi vámi je určitě několik žen, které fotbal milují a nebo chodí na stadion nebo na hřiště podporovat své partnery a syny při fotbalových utkáních. To by byl hřích, kdybychom k takovým událostem neměly originální manikúru – no ne?
 

Za sebe můžu rozhodně říct, že nápad s plyšovým fotbalovým trávníkem se mi líbí asi nejvíc a kdybych se na fotbal koukala, tak to na sobě rozhodně zrealizuju. Nechám ale na vás, ať si vyberete své favority:). I galerie dneska bude trošku menší, protože jsem viděla spoustu povedených i méně povedených nehtíků a pro vás jsem je vybrala tak, aby se témata moc neopakovala a vy mohli shlédnout jen ty nejpovedenější na celém internetu.

Ale slibuju, že na mistrovství světa v hokeji, které bude příští rok u nás, vás připravím alespoň měsíc předem a nasbírám pro vás hromadu nápadů! Já tam budu i kdybych tam měla jet sama a určitě budu mít mistrovkou manikúru! 🙂

 
 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.