Rukavice BalbCare – Snadná a výjimečná péče o ruce

Dnešní recenzi jsem pro vás opět připravila spolu s pěkným obrázkovým návodem k použití! Hodit se bude hlavě pro ty dámy, které nedělají nehty jenom sobě, ale taky kamarádkám, rodině nebo mají i svoje nehtová studia. Bavit se totiž budeme o zábalech BalbCare, díky kterým se vaše zákaznice budou cítit jako v prvotřídním kosmetickém salonu a hlavně – budou se k vám moc rády spokojeně vracet! 🙂 A o to nám jde v první řadě, ne?
 

 

BalbCare je název pro dermatologicky testované manikúrní nebo pedikúrní návleky, které již v sobě obsahují výživnou emulzi, která vám zajistí krásnou a zdravou pokožku a jednodušší manipulaci s kůžičkou kolem nehtů. Díky tomu, že při použití tohoto zábalu není třeba používat vodu, naprosto eliminujete riziko vzniku mykózy. Nakonec ještě díky komplexnosti této péče ušetříte pár minut drahocenného času. Výhody jsou tedy jednoznačné, co přesně ale zaručuje, že když od své nehtařky odejdu, tak budu mít ruce jako miminko? 🙂

 

balbcare naninails

 

Balení obsahuje jednorázový pilník, pomerančové dřívko a rukavice s emulzí, která má všechny tyto zázraky na starost. V ní najdete sedm účinných látek, které se postarají o zdravou pokožku.

První z nich je asi nejznámější – Tea tree olej původem z Austrálie, který je známý díky svým léčivým vlastnostem a nejdeme ho ve spoustě různých kosmetických přípravků. Má navíc antimykotické účinky, které zabrání vzniku plísňových onemocnění.

Další kouzelnou ingrediencí je přírodní výtažek ze stromu Hammelis , což je rostlina s mnoha léčivými účinky – dá se z ní uvařit i čaj, ale pro nás je důležitý fakt, že působí proti podráždění pokožky, pleť dokáže i odmastit a tonizuje ji.

Co v emulzi najdeme dále? Tak třeba Allantoin, který se hojně využívá ve lékařství pro hojení ran pokožky a sliznic a výborně funguje i proti akné. Další účinnou látkou je Keratin, který nejspíše znáte už z kadeřnických salonů, a to proto, že se stará o hydrataci, zjemnění a vyhlazení vlasů nebo pokožky. Kalcium zase v emulzi pomáhá vyživovat vaše nehty a přírodní změkčovač pokožky se postará o snadné ošetření kůžičky kolem nehtů a lepší přilnavost poslední látky. Tou je Polymer R236, vyvinutý právě společností Balpharm, která rukavice vyvinula. Tato látka je ideálním základem pro všechny typy laků a gelů, takže se postará o to, aby vaše manikúra déle vydržela a chrání je před jejich negativními účinky.

A jak se rukavice používají? Nadchází chvíle pro přehledný obrázkový návod! 

balbcare_postup

  1. Odstraňte lak z nehtů a nehty upravte přiloženým pilníkem do požadované délky. Oprašte prach z rukou a nehtů.
  2. Nasaďte rukavici BalbCare na ruku. Ujistěte se, že je nehtová kůžička a pokožka ruky pokrytá emulzí obsaženou v rukavicích. Před aplikací rukavice je velmi důležité, aby byla emulze rovnoměrně rozdělená až do samotných konečků.
  3. Stejný postup opakujte i na druhé ruce.
  4. Vezměte si opět první ruku a krouživými pohyby rozmístěte emulzi do konečků prstů. Tento malý detail zjemňuje kůžičku v okolí nehtu, a tím ulehčuje práci s manikúrními kleštěmi.
  5. S kleštěmi na nehty a nebo manikúrními nůžkami porušte konečky prstů na rukavicích. Sledujte, jak rychle je díky obsaženým látkám v emulzi možné lehce odstranit nehtovou kůžičku!
  6. Po dokončení manikúry nechejte emulzi obsaženou v rukavici působit na ruce, čímž se zabezpečí dokonalá hydratace pokožky a aplikujte stejný postup i na druhé ruce.
  7. Rukavice jemně stáhněte z rukou, velmi blízko pokožky zároveň s nadměrným množstvím emulze. Je velmi důležité vědět, jak provést tento krok správně, aby se ulehčilo očistění pokožky rukou od emulze. Vaši práci můžete dokončit masáží ruky se zbylou emulzí.
    DŮLEŽITÉ : masáž nikdy neprovádějte, pokud je rukavice na ruce, tření plastu o pokožku by mohlo způsobit podráždění citlivé pokožky nebo  vyvolat alergickou reakci.
  8. Pomocí vatových tamponů potřete nehty troškou acetonu. Tento proces chemicky aktivuje jedinečný polymer (primer), čímž se zvýší přilnavost laku na nehty.
  9. Teď už můžete použít podkladový a nebo barevný lak, péče je u konce!

 

Podobný návod využijte i pro ošetření chodidel:

balbcare postup naninails

S BalbCare vám navíc odpadá i nutnost používat manikúrní misky s vodou, parafín nebo ručníky, které mohou být zbytečným zdrojem bakterií. Vše je navíc zabaleno sterilně, takže o vaše zdraví je postaráno opravdu s tou největší pečlivostí.

Rukavice můžete samy vyzkoušet, na našem e-shopu NaniNails.cz je prodáváme v různých velikostech balení. Stačí si vybrat!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.