Silné lepidlo a spousta zdobení – to je 3D nail-art

 Poslední dobou jsem při brouzdání po facebookových stránkách pro milovnice nehtového designu natrefila na zajímavý trend, který se dostává už i mimo nehtová studia a spousta dam jej zkouší sama na sobě. A cože to je za trend?

Dnes se vás pokusím inspirovat 3D designem! Jeho definice je prostá – nalepte na nehet cokoliv, co bude tvořit jakýkoliv reliéf a bude narušovat hladkost nehtu a máte 3D nail-art :). Spousta z nás ho asi už praktikovala, aniž by to předtím tušila, ale kromě různých zdobících kamínků a kuliček se dá zajít ještě dál a lepit si na nehty cokoliv, co najdete kolem sebe.
 

Pravda, i s nejsilnějším lepidlem takové zdobení nejspíš pro běžně pracující ženu nevydrží moc dlouho, ale na krátkodobou parádu se to dá rozhodně využít. Z vlastní zkušenosti ale doporučuji během akce nestrkat ruce do kapes a hledat něco v kabelce. To je pak taky hodně rychlý konec parády :D.

V dnešní galerii tedy najdete jak klasické tipy na zdobení kamínky a kaviárem, ale mám pro vás i jeden masakr, který podle mne vypadá, jako kdyby daná slečna s nehty pokrytými lepidlem hodně dlouho hrabala v šuplíku plném cetek a takové kýče se mi opravdu nelíbí. Ale co já můžu soudit, že? Každému dle jeho gusta. Nicméně stálicí v 3D zdobení nehtů jsou pořád mašličky a kytičky, těch nikdy není dost!

Zdroj: Pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.