Manikúra jako svěží letní koktejl – ozdobte si nehty šťavnatým ombré!

Léto je v plném proudu a společně s ním přichází také teplé večery na terasách s oblíbeným drinkem. Co takhle nehty sladit s barvami oblíbených koktejlů?

Kdo by si občas nedal oblíbené Mojito, Margaritu, nebo Cosmopolitan, na kterém si tak rády pochutnávaly hrdinky legendárního seriálu Sex ve městě? Koktejly nás lákají svými pestrými barvami a já osobně jsem nejradši, když mi skleničku ozdobí kouskem ovoce, nebo dokonce malým deštníčkem. 🙂 A protože jsou koktejly aktuálně v kurzu v restauraci nebo jen tak doma na balkoně, nebyla bych to já, abych vám nepřinesla nějakou inspiraci na manikúru, která s těmito dobrůtkami bude dokonale ladit!

Mnoho koktejlů je namícháno tak, že jedna barva plynule přechází do druhé – už je vám jasné, o co dneska půjde? No jasně! Co jiného než oblíbené ombré by nám mohlo tak skvěle posloužit? Pokud jste zapomněly jak na to nebo jste ombré ještě nikdy nezkoušely, připomenu vám, co všechno budete potřebovat:

  • houbičku na ombré (ta na nádobí sice také funguje, ale kvůli množství bublinek přechod barev nemusí být tak pěkný a plynulý)
  • gel laky všemožných barev 🙂
  • chránič nehtové kůžičky (s ním nešetřete, snadno pak odstraníte přebytečný lak z okolí nehtu)

A jak na to? Prozradí tento obrázkový návod nebo video Very Emily níže:
dise_os_de_u_as_f_ciles_44

Inspirace samozřejmě nesmí chybět, tak jdeme na to!

Když si jde modrý havajec zaplavat…

Modrých koktejlů je spousta, já mám však nejraději Blue Hawaiian nebo Swimming pool. Jsou sladké a ta modrá, to je jako samotné moře. 🙂 Přeneste tuto úžasnou barvu také na své nehty! Možností kombinací je spousta, tmavá modrá, tyrkysová, bílá nebo i světle fialová budou vypadat skvěle! Kamínek nebo jemné třpytky mohou výsledný efekt jen vylepšit. 🙂
classic_blue_lagoon_cocktail_recipe_575x575bluehawaiianshotthumb

…jenže na pláži si zrovna někdo užívá!

Náš havajec právě dorazil do zátoky, která svádí k neřestem – řeč je samozřejmě o jednom z nejznámějších koktejlů – Sex on the beach. Podává se různě, nejčastěji však na něj narazíte v odstínech žluté, oranžové až červené. U dna bývá koktejl sladší a červenější díky grenadině, což je sirup vyrobený z granátových jablek. Oranžová, červená i žlutá se tak budou určitě hodit. 🙂

sex_on_the_beach_cocktailsex_on_the_beach_cocktail_720x720

Tip: Bude to chtít opravdu výrazné barvy – přesně takové najdete v řadě Party Animal!

Co takhle zajít na Mojito?

Když se řekne Mojito, určitě si vybavíte svěží limetkovou chuť a spoustu máty. Je to jasné – hlavní slovo zde bude mít zelená! Kombinace s bílou bude mít ledový nádech, se žlutou zas získá citronové oživení stejně jako koktejlová sklenice s plátkem citronu na okraji.
mojito_cocktail_hr10_square_culinary_hillhealthy_sparkling_mojito_lemonade_fbig1

Tak jak vám chutnaly dnešní koktejly? Už máte vymyšlenou svou příští šťavnatou manikúru? Budu netrpělivě očekávat vaše výtvory na našem Facebooku, inspirujte se!

Zdroj: koktejly.eu, culinaryhill.com, pinterest, instagram

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.