NeoNail Spring Summer: Tyhle barvy slunce miluje!

Hledáte zářivé a ženské barvy na přicházející období plné sluníčka? Nejste fanynkou ukřičených neonových odstínů, ale přesto toužíte po něčem živějším? Kolekce gel laků Spring Summer je pro vás jako stvořená! V článku společně zjistíme, že neonové barvy nejsou jediným způsobem, jak si prozářit léto. Čtěte dál!

Další z recenze na řadu gel laků NeoNail je tady. Vy tyhle gel laky milujete a my o nich moc rádi píšeme, protože je vždycky co objevovat! Řada Spring Summer není výjimkou – přesto, že jsou všechny odstíny pastelové, nechybí jim správná pigmentace, a proto krásně kryjí. Jen si dejte pozor, abyste gel lak nenanášely v příliš tlusté vrstvě – silnější pigmentace by způsobila, že se vám gel lak v lampě zkrabatí. Stačí dvě tenké vrstvy a vaše nehty budou zářit!

Kolekce gel laků přináší hlavně pastelové odstíny modré, růžové a fialové, ale zároveň je doplňují dva ne tak úplně běžné odstíny žluté. Yellow Bahama a Citrus Paradise se opravdu vymykají a podobnou žlutou jsem snad nikdy v žádné řadě neviděla. Na sluníčku budou krásně zářit a upoutají pozornost. Všechny odstíny navíc byly zvoleny tak, aby k sobě barevně ladily a mohly jeden druhý doplňovat. Nemusíte se tak bát ani zajímavějších kreací. V galerii uvidíte, že všechny kombinace vypadají perfektně!

Nevím, kde si designéři této řady vzali inspiraci, ale skoro bych se vsadila, že všechny odstíny by nádherně vypadaly ve vazbě svatební kytice. Nebo na lehkých letních šatech s květinovým potiskem. Trochu mi to evokuje i éru hippies – a to jsme zase u těch květin. Nechte se unést vlastní fantazií a k barevným letním nehtům si zvolte i vhodný outfit. Právě dlouhé letní šaty nebo hippie styl bude ke gel lakům Spring Summer ideální.

Co myslíte? Bylo už neonového bláznovství dost a je čas na změnu? Nebo i tentokrát sáhnete po neonkách a pastelové barvy necháte jaru? A jestli tápete, co s barvičkami Spring Summer vytvořit, nechte se inspirovat naší galerií nebo třeba oprašte jeden ze starších trendů – geometrické ombré.

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.