Nový trend zachvátil internet: Manikúra inspirovaná růžovým křemenem!

Ve světě manikúry a nail artu se stále objevuje něco nového. Avšak tentokrát tahle novinka vzala sociální sítě, především pak Pinterest, útokem. Na blogu samozřejmě vše bedlivě sledujeme a držíme s dobou krok, a tak vám přinášíme článek s návodem, jak i vy můžete vytvořit na nehtech efekt růžového křemene. A to i s klasickými laky! Na nic nečekejte, čtěte, zjistěte, co na růženínových nehtech všichni mají, a mějte je také!

Zdá se vám, že tento nail art vypadá celkem složitě? Zdání klame! Vlastně se téměř nedá zkazit. Dokud na něj máte veškeré pomůcky, tak ho jistě zvládnete. Navíc, růženínové nehty můžete vytvořit s gel laky nebo i obyčejnými laky!

Proč zrovna růženín? Není to samozřejmě jediný minerál, který nehtařky imitují, vlastně je jich celá řada. Proč ale zrovna růžový křemen čelí největší oblibě? Možná je to tím, že přirozenější barvy jsou v kurzu, možná tím, že s větším odstupem vypadají křemenové nehty jako popraskané, a to rozhodně přitahuje pozornost. O to víc budí rozruch, když člověk zjistí, že jde vlastně jen o důmyslně vytvořený nail art.

Růžovému křemenu je jako ostatním minerálům, polodrahokamům i drahokamům přisuzována jistá moc. Říká se mu kámen bezpodmínečné lásky a nekonečného míru. To koneckonců i docela značí jeho jemné zabarvení. Uklidňuje a tiší zraněné srdce i duši. Pomáhá hledat lásku, obnovovat ve vztazích žár i důvěru.

Růženínová manikúra vyniká doplněná zlatými šperky a překrásně ladí s letními barvami jako je oranžová nebo červená. Myslím, že zde je ta pravá odpověď na naši otázku. Upřímně – která z vás by nechtěla mít krásnou, originální manikúru, která přitahuje lásku, vášeň a navíc ještě ladí s letními šaty? Takových je asi opravdu málo. 🙂

Nastává čas na to hlavní. Pojďme si shrnout, jak si takové magické růženínové nehty vytvořit:

S klasickým lakem:

  • Připravené nehty přetřeme 2-3 vrstvami podkladového laku. To nehet zmatní.
  • Použít můžete i jemný růžový odstín, pokud jej máte po ruce.
  • Rozmícháme kapku bílého laku s trochou vody. Měl by mít konzistenci mléka.
  • Lak nanášíme plochým štětečkem na nehet stejně jako na obrázku.
  • Štetec vysušíme opatrně jím odsajeme přebytečnou barvu ze středu naší bílé cesty.
  • Zůstávají nám dvě silnější linky, které se jemně rozpíjejí
  • Po zaschnutí postup opakujeme a přidáváme i další linky.
  • Můžete také tenčím štetečkem přidat silnější „praskliny“ a ty lehce rozpít navlhčeným štětcem až na nehtu.
  • Když máte zdobení hotovo, přetřete nehet 2 vrstvami závěrečnéh čirého topu. Ten manikúře dodá ten správný efekt.
  • A je hotovo!03e8c947e10028a435afc45c4996edeb

S gel laky:

  • Postup je vlastně docela stejný jako u obyčejných laků. Opět na základ můžete použít průhledný nebo narůžovělý gel lak. Vždy ale jen velmi tenkou vrstvu.
  • Místo vody ovšem používáte base gel lak na ředění barvy.
  • U samotného kreslení čar a prasklinek nanášíte bílý gel lak do tenké vrstvičky nevytvrzeného base gelu.
  • S trochou vaší pomoci se krásně rozpije, takže bude vypadat přesně jako matná prasklina. Když máte praskliny hotové, můžete gel lak vytvrdit.
  • Na řadě je tenká vrstva narůžovělého (nebo i čirého) gel laku, který můžete zředit base gelem, aby byl více průhledný.
  • A úplně nakonec lesklý top.
  • Hurá! Máte hotovo!

Co na to říkáte? To zvládnete levou zadní, ne? 🙂

Jak už bylo zmíněno, existují i další druhy nail artu inspirovaného minerály. V galerii máte malou ukázku, a kdybyste měly zájem, tak pro vás mám něco extra! Na blogu jsem psala 4 články pro všech 12 znamení zvěrokruhu. Dozvíte se něco málo o sobě, o kamenech, které k vám pasují, co umí a hlavně – jaké nehty se k nim hodí!

Které znamení jste? Stačí kliknout. Kozoroh, vodnář, ryby, beran, býk, blíženci, rak, lev, panna, váhy, štír, střelec.

Jen se nechte zlákat, stojí to za to!


Spokojeny s dnešní inspirací? Že by to ještě něco chtělo? Máte pravdu! Nemohu vás přece ošidit o video návod. Tento je rychlý a podařený z dílny vlogerky Nails By Jema vám ukáže, jak rychle můžete mít nehty z růžového křemene.

Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.