Think Blink! Metalicky třpytivé gel laky, které dovedou každou manikúru k dokonalosti

Kdo by neměl rád třpytky, že? Jestli patříte mezi to jedno promile lidí, kteří třpytkami opovrhují, určitě nečtěte dál. Tohle není článek pro vás. Třpytkám, lesku a blýskání se budeme dnes věnovat tak moc, až vám budou oči přecházet! NeoNail totiž nedávno představil novinku – gel laky Think Blink!, které zosobňují všechno, co od třpytivého gel laku čekáme. Tak si je pojďme ukázat!

Prvně se zeptejme samy sebe: Co od gel laku se třpytkami očekáváme? Pravděpodobně chceme, aby v něm bylo tolik třpytek, kolik se dá do jedné lahvičky nacpat. Chceme, aby se i přesto s gel lakem dobře zacházelo. Aby se snadno nanášel a třpytky nám neutíkaly mimo prostor, který jsme jim v manikúře vyhradily. Aby se i přes vysoký obsah třpytek gel lak dal vytvrdit v běžné lampě. A aby gel lak nebyl po vytvrzení kvůli třpytkám příliš hrbolatý. …Chci toho moc? Ještě pár týdnů zpátky bych řekla, že rozhodně.

tb

Gel laky Think Blink! totiž tohle dokážou. Že tomu nevěříte? Já taky nemohla uvěřit svým očím. Ale jedno je jisté – alchymisté v NeoNailu, kteří míchají vařečkou třpytivé kádě gel laků (tak si to aspoň představuju) jsou opravdu kouzelníci. S gel laky Think Blink! nemusíte zdobit jen celý nehet, ale perfektní jsou i pro jemné třpytivé detaily v nailartu. Třpytky vás budou na slovo poslouchat a můžete s nimi vykouzlit i krásné vzory – stačí štěteček v gel laku vyměnit za jemný, zdobicí. S tím můžete vytvořit i vzory podobné otiskům prstů!

v_st_i_ek

Nová řada gel laků obsahuje sice jen 5 odstínů, ale zato vás okouzlí výběrem barev. Třpytky se nejen krásně lesknou, ale vytváří až metalický efekt, který vypadá dobře v každé situaci a hodí se do každé sezóny. V létě se všechny odstíny budou krásně vyjímat na sluníčku, v zimě zase budete za hvězdu při slavnostních příležitostech. A nesmíme zapomenout ani na večírky – na těch by některý z odstínů řady Think Blink! rozhodně neměl chybět.

Už se nemůžete dočkat inspirace? Tak se podívejte, co všechno třpytivé gel laky Think Blink! dokážou! Věříme, že si snadno najdete svého favorita, kterého si budete muset pořídit domů. Ale nebojte, nejste v tom samy. Já bych měla na prstech nejradši všechny zároveň! 🙂

Teď se budu netrpělivě těšit na to, až se v kolekci objeví další nové odstíny, které budou stát za vyzkoušení.

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.