Takové nehty chcete: 3D nail-art jako pro princeznu!

Tentokrát pro vás mám opravdu něco extra! Halloween je za námi, do Vánoc ještě času dost a já tu chvilku mezi svátky využiji, abych vám představila jeden luxusní druh nail-artu. Už jsme tu spolu ledasco prozkoumaly ale dobře víte, že je stále hodně zdobících technik k objevování. Nádherné vzory, několik technik a desítky možností – pojďme se podívat na zoubek plochému 3D nail-artu!
 

Líbí se vám nehty ozdobené výraznějšími kamínky nebo růžičkami ale takovéto ozdoby vadily by vám  při práci? Na 3D nail-art je pro vás až příliš výrazný a netroufáte si na něj? Pak pro vás máme řešení! Ploché  3D zdobení má jeden zásadní poznávací vzor a sice, že na nehtech hmatatelně vystupuje, ale zároveň je hezky jemný a nezavazí. No, řekněte samy, vypadá přímo královsky?

Pamatujete si ještě na článek o pletených nehtech nebo tvoření nevšení manikúry za pomoci foil gelu? Tyto dva styly zdobení také spadají pod plochý 3D nail-art. Nejvíce se setkáte se vzory jako jsou nejrůznější vlnky, krajky a květinky, na které je tento druh zvýraznění nehtu jako dělaný. Celkově se tento druh zdobení hodí na manikúru, která připomíná viktoriánskou dobu. Jsou velice nevšední, krásné i elegantní. S takovými můžete vyrazit rovnou na zámek! 🙂

A teď otázka, která nás všechny zajímá – jak na to? Možností je hned několik. Pokud má vaše manikúra obsahovat jednodušší vzory, jako jsou vystouplé vlnky nebo zdobení napodobující síťku či krajku, pak je nejlepší použít 3D UV gel. Jestli se vám v naší galerii zalíbí nehty, které mají vystouplé linky potažené lesklou vrstvou, pak se jedná o foil gely a zdobící fólie. Pokládáte se za zručnější v oblasti nehtové kosmetiky? Potom jsou květinky, lístky a výraznější ploché vzory vytvářené za pomoci 3D UV gelu nebo akrylu vaší další výzvou.

Konečný efekt záleží hodně na vaší zručnosti, a také na tom, jak si dokážete s nehtíky a jejich zdobením vyhrát.

Inspirujte se naší objemnou galerií a předveďte se, jak se plochý 3D nail-art povedl vám! Na našem Facebooku už se nemůžeme dočkat vašich komentářů, lajků a názorů. A pokud budou nehty opravdu povedené, rádi je zveřejníme a vy se tak můžete pochlubit desítkám tisíc lidí! A to už stojí za to 🙂

Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.